ELKÖLTÖZTÜNK: PLLRPG.HUNGARIANFORUM.COM
Szia kedves látogató! Üdvözölünk a fórumon, és nagyon örülünk, hogy ide tévedtél! Reméljük megtetszik az oldal, az egyik karakter, és csatlakozol közénk, hiszen nagyon várunk téged! Smile Regisztráció előtt mindenképpen nézz be a szabályokhoz, és olvasd el a főoldalon (a fejléc alatt) található közleményeket, hátha van valami újulás! A fórum teljes tartalma csak a regisztrált felhasználók számára tekinthető meg!

Jó szórakozást kívánnak az adminok: Aria, Charlotte, Spencer (és a multijaik)
Szia kedves látogató! Üdvözölünk a fórumon, és nagyon örülünk, hogy ide tévedtél! Reméljük megtetszik az oldal, az egyik karakter, és csatlakozol közénk, hiszen nagyon várunk téged! Smile Regisztráció előtt mindenképpen nézz be a szabályokhoz, és olvasd el a főoldalon (a fejléc alatt) található közleményeket, hátha van valami újulás! A fórum teljes tartalma csak a regisztrált felhasználók számára tekinthető meg!

Jó szórakozást kívánnak az adminok: Aria, Charlotte, Spencer (és a multijaik)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Chloé Catherine La'Rosa

Go down 
SzerzőÜzenet
Chloé Catherine La'Rosa
Liar
Liar
Chloé Catherine La'Rosa

nő Hozzászólások száma : 7
Hobby & Foglalkozás : Tanuló
Humor : édes

Chloé Catherine La'Rosa Empty
TémanyitásTárgy: Chloé Catherine La'Rosa   Chloé Catherine La'Rosa EmptyPént. Jan. 11, 2013 11:57 pm

Chloé Chatherine La'Rosa

You've got to fight for your every dream, because who's to know, which one you let go would've made you complete...

Csoportod:

Liar
korod:

tizennyolc
születési hely + idö:

1994 december 3.
Titulusod:

ღMiss Beauty and Crazy Girlღ

Jellemzésed:

Tükröm,tükröm... Mit is látok amikor ebbe a csillogó üvegbe pillantok?! Elsősorban a nagy égkék szemeim tűnnek fel, és a hullámokban a hátamra eső világosbarna hajam. De emellett még a karakteres és gyönyörű arcom is elég szembetűnő, valamint az alakom, ami hihetetlenül ideális, modellalkat, vékony, és ott vagyok telt, ahol kell. Egyszóval tökéletesnek is mondhatnám magam, de tökéletes ember nem létezik. Viszonylag magas vagyok, de inkább átlagos méretű. Minden jóból adatott nekem, annyi szent. Stílusom is kiváló, inkább kifinomult, elegáns és csinos. De csak elég rám nézni, tessék, nézz csak meg jól! Nem sokszor látsz ilyen szépséget mi?!

Jellemzésed:

Talán első ránézésre ártatlan kis lánykának tűnök. Vagy éppen nem. Valakinek első látásra egy nagyképű ribanc jön le. De képes vagyok mindkét oldalt meglepni a belső tulajdonságaimmal. Talán nem emlékeznek rá, kissé feledésbe merülhettem az évek során, de én is Alison DiLaurentis legjobb barátnői közé tartoztam. Sőt! Előbb ismertem meg Alit mint a másik 4 lány. De erre az előtörténetemben térnék ki. Tulajdonságaim igen vegyesek, egy bizonyos része Alisonról ragadt rám, még anno, és azóta meg is van. Alapjába véve nincsenek titkaim, olyanok amikről más is tud, jó titoktartó vagyok, nem teregetem ki a szennyeseimet, amikből igazából van bőven. Nem vagyok önző, nem sajátítom ki a dolgaimat, inkább élek az én kis megszokott világomban, viszont a tulajdonságaimmal tisztában vagyok, így igyekszem azokat ki is használni. Tény és való, hogy nincs bajom magammal, de nincsen nagy arcom. Vicces vagyok, van humorom, és szeretek segíteni másokon,szóval nem vagyok olyan kegyetlen mint a régi barátnőm,bár bennem is van néha egy-két olyan löket, de általában sugárzom a jókedvtől és a kedvességtől. Furcsa mi?! Hát igazából a kedvemet és a viselkedésemet a hangulatom határozza meg. Olykor hirtelen haragú vagyok, olykor pedig nagyon türelmes és segítőkész. Pont ezért figyelt fel rám Ali már akkor. Na meg a különleges szépségem... Makacs lennék, igen. Ez soha és semmilyen körülmények között nem változik.

Elötörténet:

Rosewoodban születtem, ahol 13 éves koromig éltünk. Anyám vérbeli amerikai, apám anyja szintén az, az apja pedig francia. Onnan ez a név. Felhőtlen és fantasztikus gyerekkorom volt. A szüleim gazdagok voltak, és mindent megkaptam tőlük. Legjobb barátnőmmel, Alisonnal is nagyon jól megvoltunk, bár a szüleim nem túlzottan kedvelték a lányt, persze ezen mindig nevettünk. Alison már akkor is zsarnokoskodó ember volt, ő volt az, akitől minden lány rettegett, de ugyan mindegyik cserélni akart vele. Még a nagyobbak is. Így még nagyobb mázlista lettem az emberek szemében, amikor barátok lettünk, és bár igen, még ilyen fiatalon is ugyanolyan volt mint amilyen most, egy évvel ezelőtt. De ha már ez az én előtörténetem, nem Alisonról szeretnék beszélni, róla úgy is tudtok szinte mindent. Én viszont mindent tudok róla, legalább is arról, ami a halála előtt történt vele. Mert talán az új barátainak nem említette, mindvégig tartottuk a kapcsolatot, miután 13 éves koromban visszaköltöztünk Párizsba. Így Aria-t,Hanna-t,Spencer-t és Emily-t is ismerem, és hát mondhatni, abból a pár találkából amikor Ali által összefutottunk, megkedveltem őket. Biztos nem emlékeznek már rám, hiszen régebben volt. Mondjuk nem olyan régen, de annyi minden történt azóta... 5 év után most újra visszaköltöztem a családommal Rosewoodba. Egy bátyám van. Christian Evans, aki anyám vezetéknevét vette fel, mivel apámé kissé, hogy is mondjam.. "lányos". Persze apám sem ezt használja, ami egy igen hosszú és vicces történet. A bátyámmal a kapcsolatunk elég megosztó... Olykor nagyon jóban vagyunk, de van amikor hadban állunk egymással, de általában én nyerek. Ez is kicsit hasonlít Ali történetére. Aki nagyon hiányzik. Megviselt a halála, hiszen tényleg igaz barátok voltunk, és mindent megosztottunk egymással, legalább is ő úgy hitte. Tudtam milyen, így sok titkomat én sem kötöttem az orrára, de feltétlenül megbíztam benne, és tudtam hogy egyikünket - sem a négy lányt - sem engem nem hagyott volna cserben. Szerintem. Megtudtam, hogy mi történt, így ennek a következtében is tértem vissza. Meg amúgy is már régen láttam a Rosewoodi fiúkat, a négy lányt, és a többieket. Jut eszembe, majdnem kihagytam! Körülbellül két hónapig Jason DiLaurentis barátnője voltam másfél éve... Mondhatni titokban találkozgattunk nyáron, amikor nyaraláson volt Franciaországban. De ez is hosszú történet, úgy mint az összes többi is, amire nem szeretnék kitérni. Maradjon ez csak az én titkom. De ne aggódjatok, a titkok amúgy is, előbb-utóbb kiderülnek....

Vissza az elejére Go down

Chloé Catherine La'Rosa
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK: PLLRPG.HUNGARIANFORUM.COM :: Karakteralkotás :: Elfogadott Karakterlapok-
Ugrás: