ELKÖLTÖZTÜNK: PLLRPG.HUNGARIANFORUM.COM
Szia kedves látogató! Üdvözölünk a fórumon, és nagyon örülünk, hogy ide tévedtél! Reméljük megtetszik az oldal, az egyik karakter, és csatlakozol közénk, hiszen nagyon várunk téged! Smile Regisztráció előtt mindenképpen nézz be a szabályokhoz, és olvasd el a főoldalon (a fejléc alatt) található közleményeket, hátha van valami újulás! A fórum teljes tartalma csak a regisztrált felhasználók számára tekinthető meg!

Jó szórakozást kívánnak az adminok: Aria, Charlotte, Spencer (és a multijaik)
Szia kedves látogató! Üdvözölünk a fórumon, és nagyon örülünk, hogy ide tévedtél! Reméljük megtetszik az oldal, az egyik karakter, és csatlakozol közénk, hiszen nagyon várunk téged! Smile Regisztráció előtt mindenképpen nézz be a szabályokhoz, és olvasd el a főoldalon (a fejléc alatt) található közleményeket, hátha van valami újulás! A fórum teljes tartalma csak a regisztrált felhasználók számára tekinthető meg!

Jó szórakozást kívánnak az adminok: Aria, Charlotte, Spencer (és a multijaik)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

"Chuck" Grey - Az én imádott kis titkom

Go down 
SzerzőÜzenet
Blair Cornelia Cross
Liar
Liar
Blair Cornelia Cross

Hozzászólások száma : 3

"Chuck" Grey - Az én imádott kis titkom Empty
TémanyitásTárgy: "Chuck" Grey - Az én imádott kis titkom   "Chuck" Grey - Az én imádott kis titkom EmptyHétf. Jan. 14, 2013 6:47 am

Jellemzése;;

Teljes neve: Charles Bartholomew Grey
Beceneve: Chuck
Kora: 25
Születési dátuma+helye: 1987.06.04 - New York
Play By.: Ed Westwick

Személyiség;;

Személyisége: Megalkotóra van bízva

Külseje:
Sztárnak megfelelően, valamint azt is figyelembe kell venni, hogy üzletember, szóval sűrűn hord öltönyt.

Előtörténet;;

Előtörténete: Megalkotóra van bízva, de van némi információ az előtörténetemben ami elengedhetetlen a megalkotáshoz, szóval előtte olvasd el.

Célok;;

Érkezésének célja,kapcsolatotok:

Egyéb;;

Egyéb tudnivaló:
Én vagyok a titkos és tiltott szerelme. Már másfél éve két éve tart a kapcsolatunk, kisebb nagyobb zökkenőkkel, de úgy vélem ez egy sírig tartó szerelem.

Vissza az elejére Go down

"Chuck" Grey - Az én imádott kis titkom
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK: PLLRPG.HUNGARIANFORUM.COM :: Karakteralkotás :: Elvállalható kitalált karakterek-
Ugrás: