ELKÖLTÖZTÜNK: PLLRPG.HUNGARIANFORUM.COM
Szia kedves látogató! Üdvözölünk a fórumon, és nagyon örülünk, hogy ide tévedtél! Reméljük megtetszik az oldal, az egyik karakter, és csatlakozol közénk, hiszen nagyon várunk téged! Smile Regisztráció előtt mindenképpen nézz be a szabályokhoz, és olvasd el a főoldalon (a fejléc alatt) található közleményeket, hátha van valami újulás! A fórum teljes tartalma csak a regisztrált felhasználók számára tekinthető meg!

Jó szórakozást kívánnak az adminok: Aria, Charlotte, Spencer (és a multijaik)
Szia kedves látogató! Üdvözölünk a fórumon, és nagyon örülünk, hogy ide tévedtél! Reméljük megtetszik az oldal, az egyik karakter, és csatlakozol közénk, hiszen nagyon várunk téged! Smile Regisztráció előtt mindenképpen nézz be a szabályokhoz, és olvasd el a főoldalon (a fejléc alatt) található közleményeket, hátha van valami újulás! A fórum teljes tartalma csak a regisztrált felhasználók számára tekinthető meg!

Jó szórakozást kívánnak az adminok: Aria, Charlotte, Spencer (és a multijaik)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Julian Evans ~ dear my brother

Go down 
SzerzőÜzenet
Chloé Catherine La'Rosa
Liar
Liar
Chloé Catherine La'Rosa

nő Hozzászólások száma : 7
Hobby & Foglalkozás : Tanuló
Humor : édes

Julian Evans ~ dear my brother Empty
TémanyitásTárgy: Julian Evans ~ dear my brother   Julian Evans ~ dear my brother EmptySzer. Jan. 16, 2013 2:46 am

Julian Evans

Jellemzése;;

Teljes neve: Julian ___ Evans
Beceneve: "Öcsi", "Bátyó", "Juju", és amiket a haverjai ráaggatnak
Kora:24
Csoportja: Liar
Születési dátuma+helye: 1989 december 13.
Play By.: Colton Haynes

Személyiség;;

Személyisége:
Makacs, fafejű, mégis valamennyire okos, kissé arcoskodó, nagyképű, de néha segítőkész. Hirtelenharagú, és nagy hangulatember. Ezeken kívül még tehetsz hozzá. Smile

Külseje:
Helyes, izmos, zöld szem, barna rövid haj, megnyerő, kiváló stílus, de csak elég ránézni. Hasonlít a húgára egy csöppnyit. (Ide is írhatsz még^^)

Előtörténet;;

Előtörténete:

Én lennék Juju húga, nem mindig jövünk ki jól. A kapcsolatunk kicsit hasonlít Alison-Jason duóra, bár én feleannyira nem vagyok kegyetlen mint volt barátnőm, Ali. Persze elég zsarnokoskodó tudok lenni, ha akarok. De van amikor jól elvagyunk. Egyedül vagyunk tesók. Ezen kívül ha beregisztráltál többet elolvashatsz az ET-mben, és rakhatsz is hozzá dolgokat.^^ A születési hely, és az élet, mind ott van az előtörténetemben. Smile Valamint, titulust és nevet is válthatsz, de ezelőtt mind szólj (a pb-hez sem ragaszkodok, de szerintem ő lenne a legmegfelelőbb).^^ A titulusodat is el kell majd magyaráznod, amit te találsz ki, én is Liar vagyok, azért adtam neked is. Wink Ja, és nagyon várlak drága bátyám. *-*

Egyéb;;

Egyéb tudnivaló:

Én a húga, és anyáék.

Vissza az elejére Go down

Julian Evans ~ dear my brother
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
ELKÖLTÖZTÜNK: PLLRPG.HUNGARIANFORUM.COM :: Karakteralkotás :: Elvállalható kitalált karakterek-
Ugrás: