Chloé Catherine La'Rosa Liar
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2013. Jan. 11. Tartózkodási hely : Rosewood Hobby & Foglalkozás : Tanuló Humor : édes
| Tárgy: Julian Evans ~ dear my brother Szer. Jan. 16, 2013 2:46 am | |
| Julian Evans
Jellemzése;;
Teljes neve: Julian ___ Evans Beceneve: "Öcsi", "Bátyó", "Juju", és amiket a haverjai ráaggatnak Kora:24 Csoportja: Liar Születési dátuma+helye: 1989 december 13. Play By.: Colton Haynes Személyiség;;
Személyisége: Makacs, fafejű, mégis valamennyire okos, kissé arcoskodó, nagyképű, de néha segítőkész. Hirtelenharagú, és nagy hangulatember. Ezeken kívül még tehetsz hozzá. Külseje:Helyes, izmos, zöld szem, barna rövid haj, megnyerő, kiváló stílus, de csak elég ránézni. Hasonlít a húgára egy csöppnyit. (Ide is írhatsz még^^)
Előtörténet;;
Előtörténete:Én lennék Juju húga, nem mindig jövünk ki jól. A kapcsolatunk kicsit hasonlít Alison-Jason duóra, bár én feleannyira nem vagyok kegyetlen mint volt barátnőm, Ali. Persze elég zsarnokoskodó tudok lenni, ha akarok. De van amikor jól elvagyunk. Egyedül vagyunk tesók. Ezen kívül ha beregisztráltál többet elolvashatsz az ET-mben, és rakhatsz is hozzá dolgokat.^^ A születési hely, és az élet, mind ott van az előtörténetemben. Valamint, titulust és nevet is válthatsz, de ezelőtt mind szólj (a pb-hez sem ragaszkodok, de szerintem ő lenne a legmegfelelőbb).^^ A titulusodat is el kell majd magyaráznod, amit te találsz ki, én is Liar vagyok, azért adtam neked is. Ja, és nagyon várlak drága bátyám. *-*
Egyéb;;
Egyéb tudnivaló: Én a húga, és anyáék.
| |
|